Tips/informatie:

01

voor het bezoek

Laat voor het bezoek aan de trimsalon uw hond goed uit. Breng de hond altijd aan de lijn en laat deze achter in de trimsalon, zodat ik tussendoor bij een langdurige behandeling de hond even kan uitlaten.

02

nooit

Breng uw hond nooit met een volle maag naar de trimsalon. De kans is dan groot dat hij moet overgeven. Geef hem maximaal de helft van wat hij normaal krijgt en de andere helft weer bij thuiskomst.

03

Zorg, dat u op tijd komt

Zorg, dat u op tijd komt. Ik heb liever, dat u eerder iets te vroeg komt, dan te laat. Als u te laat komt, bel dan even, zodat ik weet, dat u onderweg bent.

04

wassen

Was de hond niet vlak voor zijn trimbeurt. Plukvachten zijn namelijk moeilijk te behandelen na een wasbeurt. Bij knip/scheer vachten is het niet nodig om te wassen, want dat zit bij de trimbehandeling inbegrepen.

05

medische afwijking

Meld het bij het maken van de afspraak als uw hond een medische afwijking of een besmettelijke aandoening heeft, dit wil ik graag van te voren weten om besmetting met andere honden te voorkomen.

06

Bel bij verhindering

Bel bij verhindering zo spoedig mogelijk af, want dan kan een andere hond ingepland worden. Zorg ervoor dat u bereikbaar bent terwijl uw hond bij mij is. Zo kan ik u bereiken als ik vragen heb of als de hond weer opgehaald kan worden.

07

Tenslotte

Tenslotte nog het verzoek uw hond vrij van vlooien naar de trimsalon te brengen. Indien ik tijdens de trimbeurt onverhoopt toch een of meer vlooien aantref zal ik uw hond hiervoor behandelen, tegen een daarvoor geldend tarief.

08

betaling

De betaling geschiedt bij het ophalen van de hond. U kunt alleen contant betalen er is (nog) geen pin aanwezig.

TOP